Matkat, retket, kulttuuri

To 27.1.2022 klo 19 Petrus Schroderuksen konsertti Minä laulan sun iltasi tähtihin Tapiolan kulttuurikeskuksessa.  Ilmoittautuminen 6.11. mennessä.

Mittava konserttiohjelma sisältää kauneimpia suomalaisia ikivihreitä, sydäntä särkevän herkkiä venäläisiä romansseja sekä upeita tenoriäänelle sävellettyjä italialaisia lauluja.Konsertin juontajina vuorottelevat legendaarinen, samettiääninen Aarno Cronvall sekä konserttikiertueen tuottaja, Jan Hultin.
Petruksen taustalla soittaa Mikko Nuopposen johtama Laulan sun iltasi Tähtihin -orkesteri.

Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti toisen tenorin, Timo Mustakallion nimeä kantavan kilpailun voitosta kesällä 2004.Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktioissa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin..mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden ja kansanmusiikin suuntaan ja suosio räjähtänyt. Hänen videonsa ovat herättäneet valtavan kiinnostuksen, merkittävimpänä Rakastan sinua elämä, jonka katselukertojen määrä on jo yli 3 miljoonaa.

La 12.2. klo 13-15.45 Kansallisteatterissa Miika Nousiaisen komedia Pintaremontti  Ilmoittautumiset 2.1.2022 mennessä. Varattu 25 paikkaa, hinta 45€.

Esitys vie pintaa syvemmälle keski-ikäisten kaupunkilaisten elämään ja tunteelliseen neuvottomuuteen; heitä riivaavaan rakkauden ja perheen kaipuuseen sekä tarpeeseen saada hoivata ja tulla hoivatuksi. Se kuvaa kutkuttavan tunnistettavasti aikamme kiiltokuvatodellisuutta, jonka kiehtova mutta valheellinen pinnallisuus ja ylimitoitetut odotukset saavat ihmiset kurottelemaan kohti täydellisyyttä ja ylikin. Miksi ruoho aina näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella? Vai voisiko jopa olla niin, ettei elämässä kaikki mene niin kuin hyvinvointiblogissa kerrotaan? Miksei aikuisille ole neuvolaa?

17-18.5.2022 Senioriliiton 50-vuotisjuhlaristeily

Olemme varanneet sieltä runsaasti hyttejä ja olisi hauskaa lähteä isolla joukolla mukaan.  Hinnat ovat edulliset: kahden hengen hytissä hinta on 66,50/henki ja yhden hengen hytti maksaa 99 euroa.  Hintaan sisältyy illallinen ja aamiainen. Varausmaksu, 20 euroa, maksetaan joulukuussa.  Ilmoittautuminen käynnissä netissä 7.12. saakka.

Ohjelmassa on sekä huippuviihdettä että asiaa. Tarkempi hjelma julkaistaan marraskuun aikana.

Laivalla suuren suosion saaneessa Kolmen kuninkaan tarina showssa Jukka Hallikainen yhdessä Risto Nevalan ja Marko Lämsän kanssa. Luvassa on erinomaista seuraa, senioritapaamisia, asiantuntijaluentoja, iskelmätaivaan tähtiä, Jorma Uotisen Pariisin taivaan alla-ilta sekä mm. muoti- ja meikkausneuvontaa sekä digiapua.